Veckans lista

, Listor
 
Ny vecka har det blivit och för att börja på en ny tradition tänkte jag fylla i samma lista som förra måndagen. #HappiChallenge fick mig att inse att detta är ett toppen sätt att börja bloggvecka på då jag blir medveten om allt positivt som väntar.
 
🌻 Veckans läsning:
Jag läser Divine secret of the Ya-Ya sisterhood av Rebecca Wells.
 
🌻 Veckans planer:
I veckan ska 2 födelsedagar firas, påsken ska uppmärksammas och jag ska bli klar med en av mina examinationsuppgifter.
 
🌻 Veckans nedräkning:
I tisdag hade jag och Markus varit tillsammans i 3 år och på måndag har jag och Markus varit gifta i 7 månader. På torsdag fyller dessutom lilla Helmer 2 år. Tiden går så fort men sammtidigt än det som att den inte har gått alls. När vi ser tillbaka på dem 3 åren som jag och Markus har varit tillsammans så är det som att se tillbaka på ett helt liv. Det har hänt så mycket och därför känns det nu som att tiden bara har flugit förbi. Men i stunden känns en dag som en evighet. 
 
🌻 Veckans skapande:
Jag har börjat på en ny beställning. Har fått en beställning på en illustrations som sen ska bli motivet till en tavla.
 
 
🌻 Veckans snax:
Riskakor. Det var extrapris på Lidel och jag fick nostalgikäbslor. Jag och min bästis från lågstadiet åt dem alltid när vi var hemma hos henne. Helst dem med pizzasmak.
 
🌻 Veckans tv-serie:
Jag och Markus har börjat titta på serien Rome. Den gick mellan 2005 och 2007 i två säsonger och var väldigt omtalad när den gick på TV. Dåtidens game of thrones. Bra story men den är rätt så sexistisk och rasistisk för att den utspelar sig under romartiden. För 10 år sedan hade tv-serier inte alls lika stor budget som de har idag så det märks på kvalitén. Storyn är plattare än vad jag har vant mig vid att serier har men jag vill ändå se hur den utvecklas.
 
🌻 Veckans dryck:
Vatten.
 
🌻 Veckans väder:
Blandat. Sol ena dagen, snö blandat regn andra dagen.
 
🌻 Veckans pepp:
I veckan som var har jag fått se logotypen jag illustrerade åt Pekingsystrar in action. Jag fick bilder skickade till mig på processen när dem målade sin flagga och även set den i publiken under Norköpings första match. Markus gillar fotboll så han visade när den syntes i bild. Fick även se den på twitter. ↓
 
 
🌻 Veckans blogginlägg:
 Detta inlägg där Ellen vissar upp ett super snyggt illustrerat självporträtt.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!