Tulpaner i morgonljuset

Godmorgon och glad fredag. 
Idag är en dag som jag verkligen behöver boosta min vardagsglädje. Jag  känner mig låg och trött och vill mest vara hemma och se om Gilmore Girls. Men jag ska istället ge mig iväg till gymmet och träna lite. Jag kommer inte vinna någonting på att sitta hemma och inte göra någonting så jag ska försöka kicka igång dagen med lite träning.
 
 
I onsdags slutade min kurs i ljuddesign och i eftermiddag har jag introduktion för terminens sista kurs, digitalt entreprenörskap. Jag tycker det ska bli kul att ha en teoretisk kurs nu när vi har hanft många praktiska på rad. Men sammtidigt längtar jag otroligt mycket till sommaren. Våren är uppe i Norrland har hittills varit blåsig, kylig och varvat mulna dagar med snöblandat regn. Så vi har inte fått den där våren som en längtar till under vintern. Den med blå himmel och blöta gräsmattor. 
 
  
Jag har bara gått 2 terminer på DMP men jag har pluggat i snart 4 år. 1 år på folkhögskola och 3 år på universitetet i blandad fart. Nu känner jag att jag mest vill bli klar. 30 hp till och jag är kvalificerad för en kandidat i informatik och jag är väldigt frestad att skriva uppsatts nästa vår och ta ut min examen i förtid. Det som håller mig kvar är dem vänner jag fått under min korta tid på DMP. Jag är rädd för vad som ska hända med oss om jag flyttar till Uppsala och dem är kvar i Umeå. Men jag försöker tänka positivt för en et aldrig vad som händer.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
Anita

Läcker färg på Tulpanerna! :D

Svar: Visst var dem fina. :-)
Evelina

ISA

Köpte också tulpaner idag, känner att de gör livet lite finare. Hoppas din dag blev bra ändå :)

Svar: Visst gör dem? En liten extra färgklick i vardagen.Tack, min dag blev rätt bra ändå. Jag och min man möttes och åt lunch och det gjorde allting bättre.
Evelina