Resultatet från fotograferingen

Här har ni några bilder från fotograferingen som jag hade tillsammans med Jennifer för två veckor sedan. Jennifer är en fantastiskt duktig fotograf och jag blev så nöjd med resultatet. Det är en riktigt egoboost att få bilder på sig själv som är så här fina.
 
 
Vi sågs på eftermiddagen och gick ned till promenadstråket vid älven. Här tog vi alla bilder. Det enda vi hade önskat var att solen hade kikat fram bakom molnen. Det hade snöat under natten och det såg inte längre ut som att det var vår. Men jag gillar hur dipdye effekten och persikonyanserna i mit hår kommer fram mot den kalla bakgrunden. Så roligt att kunna uppdatera bloggensdesign med dessa bilder.

 
Fotograf & retusch: Jennifer Sjögren
 
En helt annan sak jag har tänkt på är att hashtagen #HappiChallenge börjar kännas som en hälsning nu. Som ett peppande ord eller ett inspirerande citat. Nu när jag använder den varje dag och ser den på lite andra ställen känns den fin. Den hör till en tävling men känns mer som en uppmuntran att sprida glädje. Då det är precis vad vi gör under den.