När Helmer fyllde 2 år

 
På självaste skärtorsdagen blev våran älskade Helmer 2 år. På ett sätt känns det så märkligt att han har hunnit bli så stor men sammtidigt så kan jag inte föreställa mig att det fanns en tid då han inte fanns.
 
 
Eftersom detta skulle bli den första födelsedagen som han kommer kunna minnas så beslutade vi att styra ihop till kalas. Morbror Emanuel och tant Matilda anlände först och då Matilda skulle åka rätt tidigt så fick Helmer deras present först. 

 
Han fick en stor lastbil och två traktorer som fick plats på lastbilens flak.
 
 
Han älskade den och lekte med den hela dagen. Han vägrade gå och lägga sig för att han var rädd att den skulle vara borta när han vaknade.
 

När Matilda åkte kom mina föräldrar och mina andra två syskon. Då blev fick Helmer öppna resten av sina presenter och sen flyttade vi in köksbordet i vardagsrummet och åt middag. Pizzabullar med marinerad blomkål och broccoli vid sidan av. Sen blev det tårta och Helmer fick äran att blåsa ut ljusen.
 
 
Vi hade gjort det enkelt för oss och köpt en prinsesstårta och en schwarzwaldtårta på ICA. Helmer var inte kräsen. 
 
 
Det har varit fint att se hur mycket han förstår utan att vi har berättat för honom vad som ska hända. Han förstod att det var något speciellt med den här dagen och att detta speciella hade med honom att göra. Grattis min lilla skatt. Nu är du 2 år och jag hoppas att du får fira många lyckliga födelsedagar i ditt liv.
 
#HappiChallenge

Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!