Monthly Makers - Djur

 
Efter några veckors sporadiskt målande är jag nu klar med mitt bidrag till Monthly Makers aprilutmaning med tema djur. Det blev en akrylmålning föreställande en kvinna med en räv om axlarna. Jag hade ju en tanke att namnge mina tavlor efter marvel/DC karaktärer. Jag tänker jag fortsätta med det men pga allt rosa som fick ta form på denna duk så får den namnet  A study in pink så får jag spara superhjältarna och skurkarna till ett annat verk.
 
 
Blev nog mest nöjd med hur jag fick till bakgrunden och hur den passar så fint ihop med hennes hår och rävens röda päls. Detta är min favorit hittills av dem jag har målat dem senaste månaderna.
 
 
När jag började på denna så hade jag precis införskaffat akrylpennor för att enklare kunna måla detaljer, linjer och eventuella mönster ovanpå den traditionella färgen. Det är med den jag har gjort bågmönstret och "trapporna" på hennes högra och västra sida. Så bra grej.
 
 
Akryl på 46x38 cm duk.
 
#HappiChallenge
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
Anna María

Så fint! Gillar verkligen att det mesta går i samma rosa/röda färgskala. Superfint!

Svar: Tack så mycket. Var orolig att det skulle bli för mycket rött/rosa men då blev det bra.
Evelina

Louie

Jättefin!

Svar: Tack! 💕
Evelina

Alicia

Vad fint, vilken power hon utstrålar! Samtidigt som den liksom blir politisk genom att berätta om relationen mellan människa/räv på ett sätt som ifrågasätter användandet av päls. Tolkar jag det som i alla fall! Väl målat :)

Svar: Tackar. Jo det var lite i dem banorna jag tänkte. Skulle det vara lika accepterat att gå runt med hela räven runt halsen? Kul att du ser power hos henne det är något jag inte gjorde med avsikt.
Evelina

Cornelia

Vad duktig du är!

Svar: Åh tack! ☺️
Evelina

Ruth | HungryHeart.se

Wow, vad fin!!! Jag får associationer till en kvinna som står stadigt och starkt när hela världen runt omkring henne brinner.

Svar: Åh jag älskar att få höra hur andra tolkar det jag målar. Vad det ger för associationer. Tack.
Evelina

Wilda

Så stark målning, jag gillar känslan i den. Drottninglik.

Svar: Tack. Kul att så många ser styrka och energi i min målning.
Evelina