Min nya stil

 
Looks hittar ni här och här.
 
Sen 2:an på gymnasiet har jag varit hon i klänning. Kring 17 års ålder gjorde jag mig av med alla mina byxor och hade bara klänning och kjol. Men nu har byxorna börjat leta sig tillbaka in i min garderob. Dem galna, blommönstrat och aztecmönstrade plaggen har försvunnit och jag går allt mer mot en enkel och stilren stil. Jag gillar fortfarande färg och lite udda detaljer. Men istället för klockade kjolar och långa koftor dras jag mot penkjolen och kostymbyxor.
 
Nu till våren är jag mest sugen på mjuka skjortor och ett par momjeans. Saken är bara den att jag tycker inte att jag passar i det. Jag är ett mellanting. Jag är kurvig inte tjock, jag är inte smal men jag är inte slank. Den stilen som jag vill följa passar inte min kropp. Jag känner mig bara stor, ibland tjock, och ful och tråkigt i byxor och skjorta. Rockabilly och 50-tal har inspirerat mig mycket tidigare men den stilen är den andra tycker att jag ska ha. Den passar bättre in på andras bild av mig och  jag känner mig mer bekväm i sånna kläder för att det är så jag har klätt mig i 5 års tid.
 
I podden Beijer och Broströms bryderier tipsar Gustav Broström om att bästa sättet att våga ha vissa plagg är att tvinga sig själv att bli van att bära dem. Att ta på sig dem där kostymbyxorna på morgonen och ha dem hela dagen, trotts att du känner dig obekväm i dem. För efter ett tag kommer dem att ha blivit bekväma och då kommer andra automatiskt att tycka att du passar i dem, för att du är bekväm i dem. Jag gör mitt bästa för att följa detta råd och bli bekväm i den stil jag vill ha. 
 
#HappiChallenge

Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
Linnéa Elisabeth

Åh vad fint!! Tycker absolut att man ska våga bära plagg utanför sin comfortzone om man tycker att de är vackra. Känner igen det där med att vara tjejen mes kjol, jag hade också det ständigt förr, men när jag började inom vården fick jag sluta, det är ju under knäet som gäller där. Saknar dock kjolarna ibland, det är ju så fint!!!

Svar: Ja det är jättefint med kjol och jag har inte tänkt sluta ha kjol. Men jag känner att jag vill uppdatera min stil lite. Har haft samma stil sen gymnasiet och jag känner att jag inte alls är Anna person längre och jag vill att det ska speglas i mina kläder.
Evelina