Fortsätta. Börja. Sluta.

FORTSÄTTA utveckla mitt konstärliga uttryck. Som en har kunnat se här och på instagram så har jag börjat måla väldigt mycket. Detta är något jag har fått mycket positiv feedback från, vilket gör mig så glad. Jag har också fått frågan om jag ska starata en YouTube-kanal där jag kan visa mer av hur det ser ut när jag målar. Detta är ett projekt jag tror kan vara både utmanande och roligt. Men kommer att se om jag kan göra det bra innan jag publicerar något.
 
BÖRJA träna. Innan jul så tränade jag 2 - 3 gånger i veckan och jag mådde jätte bra av det. Inga fyspass. Det kunde vara att jag sprang i 30 min eller gjorde ett 7 min pass med intensiva styrkeövningar. Sen blev det en paus under jul och nyår pga att vi gjorde annat. Efter det så gick jag bara på yoga 1 gång i veckan och sen en månad tillbaka har det minskats till 1 gång i veckan. Jag mår mycket bättre av att träna. Jag tänker mindre på min vikt och kan fokusera bättre på annat. Jag äter inte heller lika mycket godis när jag tränar. Jag vill hitta tillbaka till den rutin jag hade innan jul.
 
SLUTA vara din egen mobbare. Jag tycker inte att det är fel att vara sin egen värsta kritiker. Min egen åsikt är ändå den jag verderar högst och oavsett vad jag gör, om jag skapar någonting för min egen skull eller för andra, så vill jag själv bli nöjd. Men jag måste sluta hacka på mig själv, sluta leta efter fel och anledningar för mig att må dåligt.
 
 
#HappiChallenge
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!