Bloggar jag läser: S

 
Salem vann första säsongen av ItGirls webb tv-serie och det var genom den serien som jag hittade henne. Salems blogg är en modeblogg och hon beskriver själv sin stil som sporty chic street style och det är egentligen först nu när min stil går mer åt 90-tal och mer clasy som jag har börjat inspireras av henne. 
 
Konstnären Sandra Nobre (Kandee) är en stor inspirationskälla till mitt skapande och målande. Tycker hennes tavlor och skisser är så där melankoliskt vackra och det märks på hennes verk att hon vet vad hon syslar med. Det är väldigt svårt att måla som hon om en inte har den erfarenhet eller talang som hon har.
 
När jag började följa Amanda så studerade hon på University of the Sunshine Coast i Australien. Fastnade för hennes ljusa vackra fotografier och korta inlägg. Hon är en trevlig kontrast mot alla bloggar jag läser som skriver essäer till inlägg. I grunden är Amandas blogg en fotoblogg men hon delar också med sig av vad som händer i hennes vardag. En sjukt bra kombo då dem flesta bloggar jag följer är antingen vardagsbloggar eller fotobloggar.
 
 
För några år sedan hade jag pastellfärgat hår och när jag letade efter bra tips till hur en enkelt färgar sitt hår hemma snubblade jag in på Stephis blogg. Där hon har en guide till hur en färgar och upprätthåller rosa hår, hennes tips går att applicera på andra pastellfärger också. Jag fortsatte följa henne för hennes underbara färglada stil och fina inlägg om hur en blir bekväm i sin kropp.
 
 
Josephine är mamma till 4 små barn och jag började följa henne när jag själv var gravid och skulle bli mamma. Josephine är också fotograf och hon tar fantastiskt fina bilder på sin familj och sitt hem, som är som taget ur en Astrid Lindgren-saga. Hennes reflektioner och bilder är det bästa en regnig vemodig dag.
 
Alla bilder som förekommer i detta inlägg är inte mina utan kommer från bloggarna under bilderna.
 
ISA

Sådana här inlägg är toppen, vi verkar ha lite olika bloggar vi följer också så roligt med mer *konstnärliga* ;)

Svar: Ja det är alltid kul att få nya Bloggtips.
Evelina