Bloggar jag läser: M till P

Jag tänkte tipsa om fler bloggar som jag läser och inspireras av. Jag tänker att vi inte kan förlora någonting på att bjussa, tipsa och peppa varandra. En kommer längre med vänlighet och positiv energi än med vassa armbågar. Jag tycker att det är så bra att #HappiChallenge uppmuntrar till att sprida positivitet och pepp. Här nedan följer mina tips på fler fina människors bloggar ni kan följa.
 
My är en av dem modebloggar som jag följer vars stil egentligen inte alls stämmer överens med min egen. Jag tycker ändå att hon är väldigt inspirerande och ibland händer det att jag kopierar en outfit eller två. Sen är hon också från Umeå och gick klassen över mig i högstadiet.
 
Här har vi kvinnan som inspirerade mig till att vilja bli illustratör. I högstadiet snubblade jag in på hennes blogg efter att ha googlat på blondinbella. Hittade till hennes illustrationer av andra bloggare och kännde att detta vill jag lära mig.  Elin Kero är således en av dem bloggare jag har följt längst. Det dyker fortfarande upp illustrationer och skisser på hennes blogg men det är numera en blogg om foto och sagor.
 
 
Sandra Beijer.  Författare, bloggare, krönikör, kärleksguru och allmänt fantastiskt. Det finns ingen bloggare som skriver som hon och ingen som jag följt lika länge. Hon är så öppen, sårbar och ärlig i sin blogg att det känns som att hon är ens kompis. Som att vi träffas en gång per dag och uppdaterar varandra på vad som hänt sen sits. Älskar att hon genom allt har hållit sig till sin stil och sin grej. Genom glädje och hjärte sorg är hon sig själv och det är därför vi som är hennes läsare kan sluta upp bakom hennes likt en arme. 
 
 
OH JOY
Oh Joy är en vardagsblogg med fokus på design, mode, mat och glada stunder från vardagen. Bloggen drivs av ett helt team med grundaren Joy Cho i spetsen och är därför mer av ett online magazin. Foto, video, text och innehållet har väldigt hög standard. Jag inspireras av denna blogg pga att den är så färgglad och ger många DIY tips och inredningsinspo för dem som inte är så förtjust av minimalist trender.
 
 
PRICK
Julia bor i Stockholm och jobbar som copywriter på en reklambyrå. Bloggen alltid mitt i prick är platsen där all hennes kreativitet samlas. Hon bjuder på fina foton, kläder, ätbara ting, sin vardag och fina ord. En blogg som många andra kan en tänka men nej. Den har den där lilla gnistan som gör all skillnad och snärjer en till att stanna kvar.
 
Alla bilder som förekommer i detta inlägg är inte mina utan kommer från bloggarna under bilderna.
 
♥ ♥ ♥
 
Tidigare inlägg:
norrsken emmis

glad påsk!

ha en bra dag
kram

Svar: Glad påsk till dig med! 💋💕
Evelina

JUNITJEJ

Så kul med bloggtips!

Svar: Ja! Det är via inlägg som dessa jag har fått tips om många bloggar jag läser.
Evelina

ISA

Ah sånna här inlägg är så bra, får alltid nya tips :) TACK!

Svar: Tycker själv att sånna här tipsinlägg är toppen! Det är sällan jag råkar hitta nya bloggar att följa utan dem flesta har jag hittat via såna här inlägg.
Evelina