Reflections in water

 
Jag testade någonting nytt och målade något abstrakt istället för mina porträtt. Jag har tittat på mycket landskapsbilder och det är så fint när naturen och solen reflekteras och bildar motiv på vattenytan. Så jag försökte återskapa det i akryl. Jag vet sen innan att jag inte är bra på att måla landskap så jag försökte bara måla vatten ytan och inte motivet som reflekteras.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Valborgsmässoafton

 
Så här såg valborgsfirandet ut för oss för exakt ett år sedan. Vi hade bjudit över våra vänner Anneli och Muna på middag och spelkväll och sen gick vi och tittade på brasan som tändes på området vi bodde på då. I år ska vi istället hem till Helmers gudföräldrar på middag. Sedan vi träffade dem senast har Helmer hunnit fylla 2 år så det är inte bara valborg vi ska fira. 
 
Efter denna dag så brukar det ha slutat snöa för denna säsong så jag hoppas att det blir så i år också. Jag vaknade upp till snö idag och jag ville bara gå och lägga mignogen. Jag har sagt det förut men jag är riktigt less på snö och kyla. Har kännt mig lite vemodig den senaste tiden och skulle behöva lite plusgrader och sol.
 
Hoppas att ni alla får en rolig kväll!

Industrial Revolution

 
För lite drygt en månad sedan så hjälpte Jennifer mig att fota nya bilder till bloggen. Jag blev supernöjd med resultatet och jag tänkte att jag skulle visa upp fler av bilderna som blev tagna då. Vi hade hoppats på finare väder så att vi hade kunat ta bilder med mer vårkännsla men då det var mulet just denna dag så körde vi på ett mer neutralt och industriellt tema. Vi höll oss nere vid hamnen i Umeå och var bland annat vid väven som är kulturhuset i stan. Det är en industriell miljö och väven har stora panoramafönster som reflekterar ljus likt gigantiska speglar.
 
 
Jag ska se om jag kan få med mig Jennifer på en fotorunda innan sommaren börjar. Då kanske vi kan ta mjukare och mer romantiska bilder. Men jag gillar verkligen hur resultatet blev, trotts att det inte var vad jag hade tänkt mig. Ombre effekten i mitt hår kom fram i dessa bilder. När miljön var så grå och matt och färgerna i allmänhet var neutrala så lyfts dem persika färgade tonerna fram fint. 
 
Kappan jag hade på mig är förresten från lindex, Polotröjan är från Gina tricot och bootsen är från skopunkten.

Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
♥ ♥ ♥
 
Tidigare inlägg: