The Foxy Bagel

Jag pluggar just nu till digital medieproducent på Umeå Universitet och jag har precis avslutat kursen grafisk formgivning & bildredigering där vi har suttit mycket med illustrator, indesign och photoshop. Den avslutande uppgiften för kursen var att vi skulle skapa ett koncept samt en visuell profil för ett food truck. Mitt fiktionella företag heter the Foxy Bagel och säljer främst vegetariska och veganska bagels. Här nedan ser ni resultatet. ↓
Vi skulle skapa en annons.
En meny med förslag på priser.
Förpackningar och produkter till försäljning.
Samt designa truckens utseende och skapa en logotyp.
 
Jag grävde verkligen ned mig i denna uppgift. Det är som vanligt när jag hittar på något nytt att göra så blir jag besatt. Nu vill jag bara illustrera, illustrera, illustrera. Det är så roligt och stimulerande och ajg känner främst att det gör mig glad.
Ronja

Det du gör är så snyggt och kreativt och programmet du går verkar så roligt! Jag viste inte ens att detta fanns i Umeå. Kan du inte berätta lite om ditt program och vad ni gör?

Svar: Tack så jätte mycket. Blir så glad av att andra tycker att det jag gör är fint. Jag berättar gärna om mitt program tänker att jag kan göra ett inlägg om det om några dagar.
EVELINA ÖSTLUND