Vad du kan göra med tomma anteckningsblock

 
Vill du som jag engagera dig i ditt skrivande mer, utmana dig själv i det, hålla reda på dina mål och ideer? Ett sätt att börja kan vara att använda sina anteckningsblock. Jag har en trave hemma med tomma anteckningsblock. Men dem ligger mest bara i en skrivbordslåda och väntar på att användas. När jag tänker på det känns det slösaktigt och fantasilöst. Men jag har flera idéer till vad en kan göra med alla dessa tomma anteckningsböcker.

DAGBOKEN
En god gammaldags dagbok för att lagra anteckningar på vad som har hänt under dagen. Hur har du mått, hur var vädret, framtida planer, mål och ambitioner. Jag tycker att detta är ett trevligt sätt att dokumentera sitt liv och kunna se tillbaka på minnen och stunder en kanske glömmer.

IDÉBOKEN
Använd ett block för att hålla reda på alla dina fantastiska idéer om kreativa projekt, blogginlägg eller mål du vill uppnå. Att ha ett block tillägnad alla dina idéer är ett bra sätt att hålla i sin inspiration till en regning dag.
 
LISTOR
Fyll ett anteckningsblock med listor med allt från dagliga uppgifter och inköpslistor till plugg och jobbuppgifter. Detta är mitt absoluta favorit sätt att strukturera och hålla ihop allting på ett ställe för enkel åtkomst.
 
SKISSBLOCK
Lagra allt ditt dagliga klotter och dina små skisser. En vet aldrig när dem kan komma till användning. Det är också ett bra sätt att hålla uppe kreativiteten, men också så att du kan se tillbaka på hur mycket dina färdigheter har förbättrats.
 
RESEDAGBOK
När jag är ute och reser tänker jag alltid att jag vill hålla reda på alla biljett remsor, minnen, broschyrer, för att inte tala anteckningar om vad jag gjort under dessa dagar. Skapa en resedagbok för att lagra information om alla dina äventyr så att du kan återgå till dina gamla minnen.
 
OBSERVATIONSBOK
Detta är en plats att samla in information, lagra idéer, citat, anekdoter och observationer. Jag skriver ner saker som händer i min omgivning, ideér till berättelser, bra cittat från poddar och kort och gott saker jag vill komma ihåg.
 
ÅTERVINNA
Om du verkligen inte kommer att använda dina anteckningsblock skicka dem vidare till en vän eller familjemedlem. Är dem skadade eller fula, spara dem viktigaste anteckningarna i dem och återvinn dem.
 
Anna Sofia

Härligt inlägg! Har massa anteckningsböcker här hemma som är tomma för att jag inte vill förstöra dem med min fula handstil men vill verkligen använda dem så får försöka gå runt det problemet :)

Svar: Den tanken hade jag också innan. Men ju mer en skriver desto finare och mer van blir ens handstil.
Evelina