My year in music 2015

 
Spotify hjälper en att sammanfatta sitt musikår och jag tycker att detta är väldigt roligt att titta på. Ett av dem bästa sättet att sammanafatta sitt år på. Nu kan en inte väja sig, alla ens guilty pleasures blir avslöjade.
 
 
Årets första låt blev ett sånt avslöjande för mig. Alcazars blame it on the disco var tydligen den första låten jag lyssnade på. Döm mig inte! Den är fruktansvärt catchy.
 
 
 
Här var det många höjda ögonbryn. Men när jag började reflektera över mitt år så stämmer det rätt bra. Jag älskar verkligen indie och alternativ rock men hits är svåra att väja sig från, speciellt om en ska ut i löpspåret.
 
 
Efter förra årets så mycket bättre lyssnade jag sönder Amanda Jenssens tolkningar. Det känndes som en evighet som hons läppte nytt och jag sög åt mig det lilla "nya" som fanns med henne.
 
Lana del Ray hade nyss släppt nytt när 2015 började och i september kom Honeymoon. Det blev fanns med andra ord massor av kvalitetstid att spendera med Lana på väg till skolan. men favoriterna är fortfarande bland dem tidigare albumen.
 
Postgrunge är en kärlek som suttit kvar sen högstadiet. Men bandet the Pretty Reckless upptäckte jag i gymnasiet. När året rör sig in i februari och det har varit mörkt och kalt i nästan 4 månader passar denna genre fortfarande som irritationsutlopp.
 
Bästa albumet att springa till. Mycket medryckande beats och skarpa tempon.
 
Markus gillar fransk pop och oktober upptäckte han Joyce Jonathan och jag blev medberoende.
 
 
 
2. Glee
 
Dessa hör rätt bra ihop med dem tidigare topp 5:orna. När Glee började blev jag snabbt ett stort fan och följde serien fram till säsong 5 (serien spårade ur efter säsong 4 men det är ett sidospår). Jag har därför lyssnat och fortsatt lyssna på många av glees covers.
 
 
Min favorit i denna sammanfattning är överblicken över årstiderna. Vilken stämmning och humör hade jag under de olika årstiderna?
 
 
Den sisstnämnda för att Hayden spelarJuliette Barnes i tv-serien Nashville.