Hur ska vi överleva vintern?

Snart är det mars månad vilket innebär att vintern snart är slut! Jag är inget fan av vinter och kyla, så jag har under denna vinter försökt komma på saker en kan göra för att göra vintern lite bättre.
 
 
SORTERA GARDEROBEN
Mysiga tjocka tröjor och koftor ska få huvudrollen nu när det har fått vara statister hela sommaren.
 
YLLE-SOCKAR
Sätt på dig ylle-sockar, mössa och halsdukar så kan du mysa även utomhus.
 
DRICK VARMA DRYCKER UNDER FILTAR
Gosa upp dig med i soffan med dina sockar och din mysigaste filt och öka mysfaktorn ytterligare med en kopp te, kaffe eller varför inte varm choklad.
  
 
ÅK SKIDOR
Eller skidor, skoter, snowboard eller slalom. Jag tycker att det är lättare att uppskatta vintern genom att njuta av sånt som bara går att göra på just vintern.
 
TA PROMENADER NÄR SNÖN DALAR NED
När snön seglar ned från skyn i små tussar då är det guld läge för promenad. För att det ska snöa krävs det att det inte är så jätte kalt och då kan en vara ute längre utan att en fryser. Men lite bit i kinderna blir en nog inte utan.

FYLL DITT HEM MED BLOMMOR
Om du inte vill bli påmind om vintern vårpynta ditt hem med gröna, gula, blåa och ja växter i massor av färg. Växter renar luften och är uppiggande för att dem producerar syre, dessutom doftar dem också väldigt härligt.
 
 
FYLL DITT HEM MED LJUS
Tänd en massa ljus och dekorera med ljusslingor. När mörkret kryper ta saken i egna händer och lyss upp din vardag. Stearinljus ökar dessutom mysfaktorn.
 
SE ALLA FILMER OCH SERIER SOM DU MISSAT
Under sommaren har i alla fall jag lika med noll tid för att sitta framför netflix och göra egna seriemaraton. Det är här vintern är perfekt.  
 
LÄS BÖCKER
Precis som med film catch up on all the books you didn't read. Kryp upp i soffan och läs alla dem där böckerna som du samlat på dig över sommaren.
 
 
SMYG-STARTA JULEN
Julpynta lite smått innan det egentligen är dags, baka julgodis eller planera hur din gran ska pyntas i år.
 
SPENDERA TID MED VÄNNER
Dra ihop fika, spelkvällar, snöbollskrig, middagar, you name it! 
 
Hur gör ni för att fly undan vinter och kylan?