Vecka 25

 
Nu har ännu en vecka passerat. Magen är hård och växer så det knakar. Den lilla därinne har legat ganska stilla och jag har blivit rätt så emotionell, av diverse hormoner och andra förändringar. Nu märker jag också av att jag har lite extra vikt där fram då ryggen gör sig lite extra påmind om kvällarna och det börjar bli svårt att böja sig över magen, för att exempelvis knyta skon. Men jag har inte varit illamående eller liknade på ett tag och jag mår bra.
 
Innan klockan byter år önskar jag er ett gott nytt år!

En födelsedag i juletider

Lördagen som var så samlades min släkt (på pappas sida) uppe i Skellefteå för att fira att min äldsta kusin blev hela 18 år. 
 
 
Firandet startade med bowling turnering.
 
 
Och fortsatte hemma hos mina kusiner med middag och allt som hör till när det är födelsedagskalas.
 
 
Nils fick presenter och öppningen av dem var ett stort intresse moment under kvällen.
 
 
Paketen följdes av en tipsrunda om födelsedagsbarnet som min faster knåpat ihop.
 
 
Och priset var en godistomte, ren eller snögubbe. Alla vann en var.
 
 
Sen skar vi upp tårtan och spelade Brainstorm.
 
 
Sen blev det tävling innan det var dags att säga hej då och God Jul.
 
Detta är för övrigt Mina kusiners underbart söta katt Lasse. Helt allergisäker för Nils skull.

Om namn

 
Vi har börjat fundera, bearbeta och samsas om namn på allvar nu och det är inte det enklaste jag tagit mig an här i livet. Båda ska tycka om det och det blir kompromisser. Namn som jag alltid har tyckt om kan han ha negativa associationer till och tvärtom.
 
Det ska inte rimma på nått roligt, ej betyda nått konstigt på exempelvis franska eller ryska och inte bana väg för öknamn. Vi jobbar även på att hen ska få passande mellannamn som gärna ska vara hämtade från våra familjer och allt detta ska passa till efternamnet. Så vi klipper och klistrar och klappar lite på magen undertiden.